International Medical Products n.v.
NewsletterSearchLanguage
Voornaam Naam E-mail Adres  
ok
Login Paswoord  
ok
fr | en | nl

Onze maatschappij


Geschiedenis

In 1984 werd de farmaceutica-groep Continental Pharma verkocht aan Monsanto, met inbegrip van de non-farma activiteiten (productie en distributie van medische hulpmiddelen). Deze verkoop leidt tot de oprichting van een nieuwe maatschappij: International Medical Products.

De bedoeling hiervan is de non-farma activiteiten verder te zetten en uit te breiden. Sinds zijn oprichting, en thans als lid van Beldico Group, heeft International Medical Products zijn productgamma steeds uitgebreid dankzij de producten aangereikt door de Belgische zusterbedrijf Beldico n.v.en door strategische partnerships met leidende internationale spelers op de medische hulpmiddelen markt.

Tegenwoordig biedt International Medical Productseen brede waaier aan uitrustingsgoederen en hoogkwalitatieve medische hulpmiddelen voor diverse segmenten zowel in de ziekenhuis- als in de laboratoriumsfeer. Het bedrijf focust op segmenten als hemodialyse, intensieve zorgen, anesthesie, neonatologie, materniteit, pediatrie, geavanceerde wondzorg, cardiochirurgie en interventionele cardiologie, radiologie, diagnostica, bacteriologie, virologie , immunologie, etc.