International Medical Products n.v.
NewsletterSearchLanguage
Voornaam Naam E-mail Adres  
ok
Login Paswoord  
ok
fr | en | nl

Waarom gaan werken bij International Medical Products n.v. ?

International Medical Products n.v. is een middelgroot, gevestigd en groeiend bedrijf dat carričremogelijkheden op lange termijn biedt.

Ons team bestaat uit talentvolle individuen, die voortdurend blijk geven van toewijding en doorzettingsvermogen. Het zijn mensen die graag iets belangrijks willen doen; mensen die als passioneel, pragmatisch en resultaatgericht worden gezien. Mensen zoals u.

Een carričre bij International Medical Products n.v. biedt u loonpakketten op basis van competitieve prestaties, een flexibele werkomgeving, echte doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor een persoonlijke professionele ontwikkeling. Wij nodigen u uit om deze mogelijkheden met ons te ontdekken.

Hoe solliciteren ?

Als u deel wil uitmaken van International Medical Products n.v., gaat u naar "Vacatures" en klikt u op de link "Spontane sollicitatie". We vragen u vriendelijk om de vereiste velden in te vullen. Onderaan het scherm kunt u uw CV en een begeleidende brief verzenden in een Microsoft Word (.doc) of PDF (.pdf) bestand.

Openstaande vacatures

Hier vindt u een overzicht van alle openstaande vacatures binnen International Medical Products n.v..
Als u interesse hebt in een van deze vacatures, klikt u op "Meer informatie" en vult u de verplichte velden in. Onderaan het scherm kunt u uw CV en een begeleidende brief verzenden in een Microsoft Word (.doc) of PDF (.pdf) bestand.