BELDICO Group
NewsletterSearchLanguage
Voornaam Naam E-mail Adres  
ok
Login Paswoord  
ok
fr | en | nl

Historie

Beldico, waarvan het prille begin teruggaat tot in 1947 bij de oprichting van Continental Pharma, kwam tot stand in 2007 en is snel aan het uitgroeien tot een handelsonderneming toegespitst op fabricage, import, marketing en distributie van nursing- en laboratoriumproducten.

Met thuisbasis in Marche-en-Famenne en ruimte voor verdere expansie, speelt Beldico een leidende rol in verscheidene segmenten van de markt van de gezondheidszorg. Beldico omvat 4 filialen en stelt meer dan 150 toegewijde werknemers tewerk gespreid over zijn productie-, verkoops- en marketing afdelingen, binnendienstactiviteiten, magazijn en boekhouding.

De laatste jaren speelt Beldico een leidende rol op het gebied van “Zorg voor Moeder en Baby” dankzij de lancering van een productgamma, in overeenstemming met de verwachtingen van de gezondheidszorgers, van de zuigflessen, afkolfsets, spenen en fopspenen voor eenmalig gebruik.
Tevens biedt Beldico een ruim gamma uitrustingsgoederen en kwaliteitsvolle medische hulpmiddelen voor verscheidene segmenten zowel in de ziekenhuis- als de laboratoriumwereld. Beldico focust op segmenten zoals hemodialyse, cardiochirurgie en interventionele cardiologie, radiologie, neonatologie, diagnostica, bacteriologie, virologie , immunologie, …

Beldico bestaat uit: International Medical Products (1984), Beldico BE (1987), Beldico NL (2004), en Beldico FR (2005).

In 2011 heeft Malpelo, industriegroep gebaseerd in de buurt van Tours in Frankrijk, het bedrijf Beldico overgenomen. Dankzij deze overname omvat Malpelo nu 4 entiteiten in de medische wereld :

MEDIPREMA

ELLA-LEGROS

GAMAIN

-  BELDICO